Чудова закуска на будь-який стіл
Інгредієнти
- Кулі
- тісто листкове 500 Гр
- Риба червона солона 300 Гр
- Начинка
- сир твердий 300- 400 Гр
- часник 2-3 зубчик
- майонез 209-300 Гр
Кроки
-
Готове листкове тісто купуємо у магазині. Розкачуємо його на припиленому борошном столі товщиною 0,5 см. З тіста вирізаємо склянкою або будь-якою іншою формою кружечки і укладаємо їх на деко, застелене папером для випічки. Випікаємо кулі в духовці хвилин 15-20 за 180 градусів до рум’яного кольору. Даємо кулям охолонути.
Готуємо начинку: сир натираємо на великій тертці, додаємо пресований часник і майонез, перемішуємо.
Рибу тонко нарізаємо.
Кулі ріжемо вздовж на дві частини, потім чайною ложечкою накладаємо трохи начинки у кожну половинку. У серединку кладемо шматочок риби, з’єднуємо половинки разом, злегка притискаючи їх один до одного.