Якщо Новий рік, я зустрічаю завжди великою та галасливою компанією із родичів та друзів, то Різдво для мене завжди тихе сімейне свято. Хочу поділитися з вами рецептом смачного салату без майонезу, який я завжди готую на Різдво. Подібного рецепту я не зустрічала в інтернеті, сподіваюся вам цей салат стане смачною новинкою!
Інгредієнти
Порції: –+
- Гречка 150 г
- Карбонад 200 г
- Варена морква 1 шт
- часник 2 зубчик
- Мариновані гриби 150 г
- Оливкова олія 4 ст.л.
- зелень петрушки 1 пучок
- Оцет яблучний 6% 2 ст.л.
- сіль за смаком
- чорний перець за смаком
Кроки
-
Попередньо потрібно відварити булгур у підсоленій воді до готовності, промити та заправити 2 ст. ложками оливкової олії. Дати повністю охолонути.
Моркву я теж заздалегідь відварюю. Нарізати моркву пластинками, карбонад крупним кубиком, додати гриби.
Цибулю нарізаю тонкими півкільцями, часник подрібнюю на дрібній тертці.
Подрібнюю зелень петрушки.
Всі інгредієнти перемішую, салат необхідно посолити і поперчити на смак.
Заправити салат оцтом та оливковою олією.