Смачний глінтвейн із червоного вина з гранатовим соком

Смачний глінтвейн у домашніх умовах із червоного вина! З гранатовим соком, цедрою апельсина, корицею та спеціями допоможе зігрітися та підніме настрій! Простий рецепт глінтвейну, який вам дуже сподобається. 😊

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • 1. Для рецепту можна використовувати готовий гранатовий сік або можна очистити гранат, перебити зернятка блендером і пропустити масу через сито, щоб отримати чистий свіжовичавлений гранатовий сік.
    2. Яблуко нарізаємо часточками або кубиками.
    3. У сотейник відправляємо: зірочку бадьяна, паличку кориці, чайну ложку гвоздики, горошини чорного та запашного перцю до смаку, а також цедру апельсина.
    4. Додаємо 3-4 столові ложки цукру та заливаємо ароматні спеції з цукром вином. Найкраще використовувати сухе або напівсухе вино.
    5. Нагріваємо на плиті близько 5 хвилин, доки не розчиниться весь цукор.
    6. Потім відправляємо у вино нарізане яблучко.
  • 7. Через 5 хвилин наливаємо гранатовий сік і даємо провину проваритися близько 10 хвилин на повільному вогні.
    8. Вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою ємність і даємо вину настоятися близько 30 хвилин.
    9. Проціджуємо через сито та розливаємо глінтвейн по склянках.
    Щасливих свят, смачного глінтвейну!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: