Салат "Олів’є" з язиком, запеченими овочами та замороженим горошком

Новорічна класика – салат “Олів’є”. Багато хто любить саме так: без ковбаси. У даному рецепті ми використовували відварену язик, а овочі запікали в духовці.

Кроки
Друк
  • Язик вимити, покласти в каструлю з окропом. Додати сіль 1 ч.л. та 1 лавровий лист.
    Відварюємо язик у підсоленій воді (приблизно 2,5 години).
    Готовий язик опустити на 3-5 хвилин у миску з холодною водою, потім швидко очистити від шкірки, починаючи зчищати з кінчика язика.
    Язик нарізати невеликими кубиками
    Яйця вимити, покласти в киплячу посолену воду і відварити близько 8-10 хвилин після закипання.
    Моркву та картоплю запікаємо у духовці!
    Кладемо їх на лист фольги, солимо, перчимо, додаємо трохи олії, загортаємо і відправляємо в духовку на 45 хвилин при 180-200 г, перевіряємо готовність дерев’яною паличкою.
    Картопля та морква очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками. Відправляємо у миску для салату.
    Мариновані огірочки нарізаємо маленькими кубиками та відправляємо в миску для салату.
    Зварені яйця нарізаємо кубиком та відправляємо в миску для салату.
    Заморожений горошок залити теплою водою (на 20 с.). Воду злити та відправити горошок у салатник.
    Солимо за смаком (1 щіпка).
    Додаємо майонез (приблизно 5 ст. л.). Перемішуємо.
    Салат олів’є готовий!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: