Закуски на новий рік та для будь-якого приводу. Меню на Новий Рік для тих, хто любить смачно поїсти. 3 Новинки смачних канапе з рибою, які вас підкорять!
Інгредієнти
Порції: –+
- Канапка 1
- Оселедець слабосолоний 6 кусочков
- чорний хліб 3 ломтика
- помідорки черрі 6 шт
- маслини без кісточки 6 шт
- вершковий сир 50 г
- рукола 1 небольшой пучек
- Листя салату для украшения
- Канапка 2
- огірок 1 шт
- рибні консерви 1 шт
- майонез (домашній) 2 ст.л.
- сир 3 ст.л.
- маслини 6 шт
- петрушка, сухарики для украшения
- Канапка 3
- білий хліб 6 ломтиков
- крабові палички 4 шт
- яйце варене 1 шт
- сир 2 ст.л.
- майонез (домашній) 2 ст.л.
- листя салату, гілочки кріп для украшения
Кроки
-
РЕЦЕПТ МАЙОНЕЗУ:
2 жовтки розітріть з 0,7 ч. л. гірчиці. Додати 200 мл жирної сметани. Перемішайте, додайте сіль, цукор та спеції за смаком.
1. Канапе "Святкові" з оселедцем (6 порцій)
Беремо скибочку чорного хліба. За допомогою круглої формочки вирізаємо з хліба кружечки. Змащуємо їх вершковим сиром. Зверху кладемо листок руколи. Поверх руколи – шматочок оселедця. На шпажку нанизуємо лист салату, маслину без кісточки і помідору чері. Вставляємо шпажку в основу із чорного хліба з оселедцем.
2. Канапе "Морський берег" із консервованою рибою (6 порцій)
Беремо середній огірок, нарізаємо невеликими кружальцями. Вирізаємо ложкою м'якоть. Готуємо начинку: з'єднуємо сир, консервовану рибу (оселедець, скумбрію або сардини), маслини без кісточки нарізані кружальцями та майонез.
Наповнюємо кружечки з огірка начинкою. Прикрашаємо листочком петрушки та крекером. -
3. Канапе "Новорічний" з крабовими паличками (6 порцій)
Беремо скибочку білого хліба і вирізаємо за допомогою форм кола, квіточки, прямокутники або квадрати – на ваш розсуд. Підсушуємо хліб на сухій сковороді без олії, щоб перетворити його на хрумку основу. Готуємо начинку: натираємо на дрібній тертці крабові палички, 1 яйце та сир. Змішуємо всі ці інгредієнти та додаємо майонез 2-3 столові ложки. Намазуємо начинку на основу із хліба. На шпажку нанизуємо лист салату і шматочок сиру. Прикрашаємо канапе гілочкою кропу і вставляємо шпажку в бутерброд.