Не складний рецепт приготування дуже смачної фаршированої свинячої рульки в духовці на святковий стіл.
Інгредієнти
Порції: –+
Кроки
-
Свинячу рульку добре помити, шкуру пошкребти ножем від зайвого бруду.
Покласти в каструлю та варити 2,5-3 години. Бульйон посолити, можна додати запашний перець горошком та лавровий лист. Варити на дуже маленькому вогні, щоб бульйон ледве булькав. -
Відварену рульку злегка остудити, розрізати з одного боку і дістати кістку, розгорнути м’ясо.
-
Моркву почистити і порізати вздовж кілька частин, часник порізати крупно.
-
Рульку добре поперчити, додати меленої паприки. Розкласти на ній моркву, часник та петрушку.
-
Щільно згорнути та загорнути у 2-3 шари фольги. Запекти в духовці 1:00 при температурі 180-200 градусів. Після вимкнення вогню залишити її в духовці ще на 1 годину.
-
Все, дуже смачна фарширована рулька в духовці готова. Але краще покласти її на кілька годин у холодильник, щоб вона застигла.