Фарширована свиняча рулька

Не складний рецепт приготування дуже смачної фаршированої свинячої рульки в духовці на святковий стіл.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Свинячу рульку добре помити, шкуру пошкребти ножем від зайвого бруду.
    Покласти в каструлю та варити 2,5-3 години. Бульйон посолити, можна додати запашний перець горошком та лавровий лист. Варити на дуже маленькому вогні, щоб бульйон ледве булькав.
  • Відварену рульку злегка остудити, розрізати з одного боку і дістати кістку, розгорнути м’ясо.
  • Моркву почистити і порізати вздовж кілька частин, часник порізати крупно.
  • Рульку добре поперчити, додати меленої паприки. Розкласти на ній моркву, часник та петрушку.
  • Щільно згорнути та загорнути у 2-3 шари фольги. Запекти в духовці 1:00 при температурі 180-200 градусів. Після вимкнення вогню залишити її в духовці ще на 1 годину.
  • Все, дуже смачна фарширована рулька в духовці готова. Але краще покласти її на кілька годин у холодильник, щоб вона застигла.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: