Курка в духовці

Найпростіший і найшвидший рецепт приготування дуже смачної курки в духовці.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Курку розрізати вздовж по грудині. Добре промити всередині і розгорнути. Вирізати в районі хвоста залозу та зняти грубу шкіру на кінцях ніг (якщо така є).
  • Змішати всі спеції та сіль.
  • Тушку курки добре натерти сумішшю і злехка полити олією.
  • Викласти на лист шкірою вгору. Додати 250-300 мл води і відправити в розігріту духовку. Температура 200 градусів на 40-45 хвилин для курчати та 50-60 хвилин для магазинного бройлера. Домашня курка готуватиметься довше.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: