Чебуреки

Нехай зараз не Першотравень, Запрошую до ЧЕБУРЕЧНОГО РАЙУ! ЧЕБУРЕКИ: найпростіший і вдалий рецепт тесту на чебуреки! Соковиті, хрусткі та пухирчасті чебуреки!

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • Із м’яса готую фарш. Подрібнюю м’ясо у блендері. Цибулю дрібно нарізаю. З’єдную м’ясо і нарізану цибулю, сіль, перець за смаком і додаю крижаної води. Фарш готовий!
    У киплячу воду додаю сіль та олію. До борошна додаю окріп і замішую тісто. спочатку ложкою, а потім руками. З тіста формую грудку і прибираю на 30 хвилин у пакет. Гладке та еластичне тісто ділемо на 8 однакових частин. З шматочків тіста роблю кульки, повертаючи краї всередину. Кульки викладаю на поверхню та накриваю пакетом. Кожну кульку тіста розкочую в коло. На тісто викладаю начинку і розподіляю та накриваю половинкою тіста, затеплюючи краї та виганяючи зайве повітря.
    Смажу чебуреки на великій кількості олії з двох сторін. Чебуреки викладаю на паперові рушники, забираю зайвий жир.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: