Кролик у духовці на вечерю або на святковий стіл

Кролик у духовці ЗА НОВИМ РЕЦЕПТОМ! Подивіться як приготувати кролика на свято швидко та дуже смачно. Простий рецепт кролика на святковий стіл, який сподобається всім! Цей рецепт кролика перевірено на 200%, дуже вдалий рецепт м’яса! 😊

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • 1. Кролика добре промиваємо, обробляємо та знову миємо під проточною водою.
    2. Готуємо маринад. У мисці або зручній ємності з’єднуємо: паприку, розмарин, часник, коричневий цукор, сіль за смаком.
    3. Заливаємо суміш водою кімнатної температури (можна кип’ячену або фільтровану). Перемішуємо, щоб сіль і цукор повністю розчинилися.
    4. Додаємо 1 столову ложку олії. Ще раз перемішуємо.
  • 5. Обмазуємо кролика сумішшю, що вийшла. Можна залишити маринуватися на кілька годин, якщо є час. Якщо часу немає, одразу відправляємо у духовку.
    6. Запікаємо 30 хвилин при 180 градусах, потім ще хвилин 15-20 при 200 градусах до золотистої скориночки.
    Бажаю всім Приємного Апетиту!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: