Легкий та дуже смачний рисовий суп з грибами. Рецепт без засмажки.
Інгредієнти
Порції: –+
- гриби 50 г
- Картопля 2-3 шт
- морква ½ шт
- рис 2-2.5 ст.л.
- зелень 10 г
- рослинна олія 1-2 ст.л.
- сіль за смаком
- лавровий лист 1-2 шт
Кроки
-
Попередньо гриби замочити на 1-2 години у холодній воді. Промити, порізати та поставити варитися на 10 хвилин.
-
Почистити і нарізати невеликими кубиками картоплю.
-
Моркву нарізати невеликою соломкою. За бажанням можна додати трохи пастернаку та кореня селери.
-
Рис добре промити.
-
Додати в каструлю картоплю, морква та рис. Посолити за смаком. Варити до повної готовності – 15-20 хвилин.
-
За 5 хвилин до закінчення приготування додати в грибний суп 1-2 ложки олії та лавровий лист.
-
Наприкінці приготування додати дрібно порізану зелень.