Суп з грибами та рисом

Легкий та дуже смачний рисовий суп з грибами. Рецепт без засмажки.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Попередньо гриби замочити на 1-2 години у холодній воді. Промити, порізати та поставити варитися на 10 хвилин.
  • Почистити і нарізати невеликими кубиками картоплю.
  • Моркву нарізати невеликою соломкою. За бажанням можна додати трохи пастернаку та кореня селери.
  • Рис добре промити.
  • Додати в каструлю картоплю, морква та рис. Посолити за смаком. Варити до повної готовності – 15-20 хвилин.
  • За 5 хвилин до закінчення приготування додати в грибний суп 1-2 ложки олії та лавровий лист.
  • Наприкінці приготування додати дрібно порізану зелень.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: