Просте в приготуванні, але дуже смачне та ароматне блюдо.
Інгредієнти
Порції: –+
- капуста білокочанна 600 г
- мисливські ковбаски 200 г
- морква 1 шт
- томатний соус 2-3 ст.л.
- спеції за смаком
- сіль за смаком
Кроки
-
Ковбаски нарізати невеликими шматочками. Капусту нарізати, моркву потерти на дрібній терці.
-
На сковороду висипати порізані ковбаски і обсмажити на олії на великому вогні 1,5-2 хвилини.
-
Вогонь зменшити та додати капусту та моркву. Посолити за смаком, за бажанням поперчити. Добре перемішати.
-
У велику чашку або піал покласти 2-3 ложки томатного соусу, додати 200-250 мл води і розмішати до однорідного стану.
-
Вилити соус у сковороду, перемішати. Сковороду накрити кришкою. Смажити помішуючи на маленькому вогні 25-30 хвилин до повної готовності.