Капуста з мисливськими ковбасками

Просте в приготуванні, але дуже смачне та ароматне блюдо.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Ковбаски нарізати невеликими шматочками. Капусту нарізати, моркву потерти на дрібній терці.
  • На сковороду висипати порізані ковбаски і обсмажити на олії на великому вогні 1,5-2 хвилини.
  • Вогонь зменшити та додати капусту та моркву. Посолити за смаком, за бажанням поперчити. Добре перемішати.
  • У велику чашку або піал покласти 2-3 ложки томатного соусу, додати 200-250 мл води і розмішати до однорідного стану.
  • Вилити соус у сковороду, перемішати. Сковороду накрити кришкою. Смажити помішуючи на маленькому вогні 25-30 хвилин до повної готовності.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: