Копчені язики

Копчені продукти завжди ідеально доповнюють святковий стіл. Добре йдуть як закуска до пива. Технологія приготування тривала за часом, але не дуже важка.

Кроки
Друк
  • На самому початку приготування язика необхідно з них зрізати всі зайві плівки
  • Язик покласти в посуд для варіння та залити чистою водою таким чином, щоб вони повністю занурилися у воду
  • Моркву нарізати на великі шматки і закинути в посуд з язиками
  • Те саме робити з цибулею порей
  • Додати часник, лавровий лист, спеції
  • Поставити вариться на слабкий вогонь години на 4
  • Після вказаного часу язики опустити у холодну воду
  • Почистити їх, знявши шкіру. Відправити назад в бульйон, в якому вони варилися на добу в прохолодне місце
  • Протерти насухо паперовими рушниками
  • Обв’язати мотузкою. Вивісити просушуватись на добу в холодильник або на протяг
  • Коптилку налаштувати на тридцять – сорок градусів. Вивісити в неї язики для копчення години на чотири
  • Після закінчення зазначеного часу готовий продукт покласти в холодильник полежати на добу. Подавати до столу із чим завгодно. Делікатес підійде як закуска до пива, так і просто доповнення до будь-якого застілля.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: