Домашнє Печиво моєї Свекрухи

Це печиво навчила мене готувати мою улюблена свекруха.
Я думаю, що навіть у магазин сходити довше, ніж спекти таке смачне, красиве, і головне, повністю натуральне домашнє печиво.
Продукти – найпростіші та завжди знайдуться у Вас вдома.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Додаю 180 г сметани та добре перемішую до однорідності.
  • Беру 520 г муки|борошна| + 1 ч.л. розпушувача.
    Просіюю приблизно половину борошна з розпушувачем у тісто.
    Перемішую.
    Поступово додаю борошно, що залишилося, і замішую м'яке тісто.
    Тісто виходить м'яким. Гнучким і зовсім не липне до рук.
  • .
    Поділяю тісто на 2 частини.
    В одну частину додаю 1 ст. Какао і добре перемішую.
  • Формую печиво.
    1 спосіб.
    Беру шматочки тіста, вагою приблизно 40 г і скачую кульки.
    Трохи плющу.
    Розкочую світле тісто.
    Вирізаю квіточки.
    І прикрашаю печиво квітами.
    Ось така краса виходить.
  • 2 спосіб.
    Для другого способу мені знадобиться звичайна кришка будь-якої пляшки.
    Розкочую тісто і вирізаю кружечки.
    Теж повторюю з темним тестом.
    І тепер так швидко і просто формую печиво.
    Перенести печиво на лист можна за допомогою широкої лопатки або що у вас знайдеться під рукою. А можна відразу формувати печиво на деку.
  • 3 спосіб.
    І третій спосіб формування печива теж дуже простий.
    Беру шматочок тіста, вагою приблизно 45 г.
    Скачую в кульку. Притискаю.
    За допомогою ножа роблю надрізи.
    Роблю заглиблення та намічаю серцевину квітки.
    За допомогою ножа малюю прожилки пелюсток у квітки.
    І формую пелюстки.
    Можна скачати маленьку кульку темного тіста і зробити темну серцевину квітки.
    А ще яскравіше і красивіше виглядає серцевина із в'яленої вишні. Виглядає шикарно – Ну просто вишенька на торті!
  • Викладаю печиво на лист, застелений пергаментом на невеликій відстані один від одного.
    Перед випіканням печиво бажано прибрати в холодильник на 15-20 хвилин.
  • Духовку розігріваю до температури 180 º C і готую печиво 10-15 хвилин. Час випічки даю орієнтовно, орієнтуйтеся на вашу духовку.
    Але довго не тримайте, щоб печиво після випічки вийшло м'яким.
  • Печиво вийшло чарівно гарне – просто око не відвести! 😍 Ніжне, красиве, м'яке, розсипчасте та дуже смачне домашнє печиво! Всі продукти є в холодильнику, а готується швидко і просто, а скільки радості та захоплення! Таке печиво можна навіть подарувати на будь-яке свято своїм близьким та друзям. 🤗
    Якщо вам сподобалося печиво, будь ласка, поставте ЛАЙК ❤ цьому відео і поділіться їм із друзями.
    А я прощаюся з вами до нових смачних рецептів. Готуйте з любов'ю ❤ і все вийде!
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: