Тріска в соусі

Дуже ніжна і дуже смачна тріска, запечена духовкою в молоці та з овочами.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Тріску розморозити, почистити, обрізати плавники та добре промити холодною водою. Порізати на порційні шматочки, посолити та поперчити. Відставити на 15-20 хвилин, щоб риба промаринувалась.
  • Часник почистити та дрібно подрібнити. Червоний перець нарізати дуже маленькими шматочками, якомога дрібніше. Шпинат також нарізати невеликими шматочками.
  • На сковороді на олії обсмажити спочатку солодкий перець (близько 2-3 хвилин). Додати часник і обсмажити ще 1-2 хвилини. Додати шпинат і все разом обсмажити, помішуючи кілька хвилин. Додати молоко та сушені ароматні трави. Акуратно довести до кипіння і потім тушкувати 3-4 хвилини.
  • У посуд для запікання викласти тріску (бажано в один шар), залити підготовленою підливою і поставити в духовку на 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: