Дуже ніжна і дуже смачна тріска, запечена духовкою в молоці та з овочами.
Інгредієнти
Порції: –+
Кроки
-
Тріску розморозити, почистити, обрізати плавники та добре промити холодною водою. Порізати на порційні шматочки, посолити та поперчити. Відставити на 15-20 хвилин, щоб риба промаринувалась.
-
Часник почистити та дрібно подрібнити. Червоний перець нарізати дуже маленькими шматочками, якомога дрібніше. Шпинат також нарізати невеликими шматочками.
-
На сковороді на олії обсмажити спочатку солодкий перець (близько 2-3 хвилин). Додати часник і обсмажити ще 1-2 хвилини. Додати шпинат і все разом обсмажити, помішуючи кілька хвилин. Додати молоко та сушені ароматні трави. Акуратно довести до кипіння і потім тушкувати 3-4 хвилини.
-
У посуд для запікання викласти тріску (бажано в один шар), залити підготовленою підливою і поставити в духовку на 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.