Пиріг "Невидимий" або французький яблучний пиріг

У мене є подружка, з якою я дуже люблю обговорювати різні теми, особливо кулінарні рецепти. Особливо коли це не просто якась звичайна шарлотка, а щось новеньке та смачненьке

Кроки
Друк
  • Яблука дуже тоненько нарізати на тоненькі слайси. Краще за допомогою комбайна, або тертці. Щоб вони були тоненькими і однаковими за розміром, полити лимонним соком. У мисці збити цукор із яйцями, поки маса не збільшиться вдвічі. Влити молоко, розтоплене масло, цедру лимона. Всипати борошно, розпушувач і спеції. Перемішати. Всипати яблука, перемішати викласти у форму і випікати до готовності приблизно 45 хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: