Смачний, легкий та дуже корисний вітамінний салат із дайкону, який можна приготувати за 5 хвилин.
Інгредієнти
Порції: –+
- дайкон 1 шт
- морква 1 шт
- яблуко ½ шт
- цибуля ріпчаста ½ шт
- рослинна олія 2 ст.л.
- сіль за смаком
Кроки
-
Цибулю почистити, нарізати тонкими півкільцями і замаринувати на 10-15 хвилин. Я волію маринувати у теплій воді з 1/4 ч.л. лимонної кислоти.
-
Моркву та дайкон почистити та потерти на тертку. Терити овочі можна на велику або дрібну тертку або для овочів корейською.
-
Яблуко розрізати, вийняти серединку і потерти.
-
Все скласти в тарілку, посолити за смаком і заправити олією. Добре перемішати.