Дивовижно легкий, простий та швидкий спосіб приготування червоної риби
Інгредієнти
Порції: –+
- для рецепту
- Червона риба 300 г.
- шпинат 300 г.
- помідори чері 10 шт
- часник 2 зубчик
- лимонний сік 3 ст.л.
- вершки 25% 250 мл
- сіль 1 за смаком
- свіжомелений перець 1 за смаком
- рослинна олія 2 ст.л.
- вершкове масло 1 ст.л.
- сир напівтвердий 50 г
Кроки
-
З риби зрізати шкіру, посолити, полити лимонним соком, поперчити. Залишити маринуватися.
Часник очистити, помити, нарізати дрібно або пропустити через чавилку.
Шпинат можна нашаткувати, а можна нарізати середніми шматочками.
Помідори розрізати на дві частини.
Сир натерти на дрібну тертку.
Розігріти сковороду, налити олію.
На великому вогні посмажити рибу з усіх боків (по 2 хвилини з кожного боку – до легкого золотистого кольору).
Забираємо з сковорідки рибу, додаємо вершкове масло.
Обсмажуємо часник, помішуючи, щоб не підгорів. Додаємо нарізані помідори. Трохи обсмажуємо (2 хвилини). Додаємо шпинат. Смажимо на середньому вогні пару хвилин.
Додаємо вершки. За бажанням трохи солимо і перчимо.
Додаємо обсмажену червону рибу. Посипаємо натертим сиром.
Тушкуємо на середньому вогні пару хвилин.
Найніжніша червона риба у вершковому соусі з томатами та шпинатом готова!
Смачного!