Легкий і дуже смачний суп з найпростіших продуктів за 30 хвилин.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 2-3 ш
- капуста білокочанна 150 г
- горошок зелений 150 г
- морква 1 шт
- лавровий лист 1-2 шт
- зелень 10 г
- рослинна олія 1-2 ст.л.
- сіль за смаком
Кроки
-
Поставити каструлю із водою на вогонь. Нехай вода закипає.
-
Картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками. Перекласти в каструлю в киплячу воду.
-
Капусту нарізати невеликими квадратиками або тоненькими шматочками, як вам більше подобається. Перекласти в каструлю.
-
Моркву почистити та потерти на тертці. За бажанням можна додати корінь селери, петрушки та пастернак. З ними суп буде смачнішим і кориснішим. Їх також потерти на тертці.
-
Додати коріння в каструлю, і одразу додати горошок.
-
Суп посолити за смаком та варити до повної готовності овочів. Це приблизно 8-10 хвилин. За 3-4 хвилини до закінчення приготування додати лавровий лист.
-
Кріп та петрушку дрібно порізати. І в самому кінці приготування в суп додати рослинну олію та порізану зелень.