Риба у сметанному соусі

Дуже ніжна і дуже смачна морська риба, запечені в духовці простому сметанному соусі.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Рибу (краще філе або стейк) нарізати на порційні шматочки, у стейка вирізати кістку. Рибу посолити, додати улюблених спецій та збризкати лимонним соком. Відставити на 15-20 хвилин, щоб риба злегка промаринувалась.
  • Цибулю почистити, нарізати півкільцями. Обсмажити на рослинному або вершковому маслі до напівпрозорого стану. Остудити.
  • Змішати сметану, смажену цибулю, 1 яйце і дрібно порізаний кріп можна злегка підсолити. Перемішати до однорідного стану.
  • Рибу обмокнути на борошно з усіх боків. Викласти у форму для запікання. Форму попередньо можна змастити вершковим маслом. Приготовленим сметанним соусом залити шматочки риби та зверху присипати тертим твердим сиром.
  • Запікати в духовці 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: