Дуже смачні та ароматні сухарики в домашніх умовах.
Без штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку.
Інгредієнти
Порції: –+
- хліб 300 г
- часник 2-3 зубчик
- ароматні трави 1 ч.л.
- вершкове масло 50 г
- сіль за смаком
Кроки
-
Найкраще підійде білий хліб не першої свіжості. Його треба розрізати на шматки завтовшки близько 1 сантиметра, обрізати скоринку і нарізати невеликими кубиками.
-
Підсушити на сухій сковороді до легкої хрусткої скоринки.
-
Після цього сковороду очистити від крихт, додати рослинної олії та шматочок вершкового масла. Висипати сухарики та обсмажувати, постійно перемішуючи. Коли вони почнуть рум’янитися – посолити та додати «ароматизатор» – дрібно порізаний часник або суміш ароматних сухих трав. Обсмажити помішуючи ще 1-2 хвилини
-
Після обсмажування сухарики викласти на паперовий рушник та прибрати зайву олію.