Смачні домашні сухарики

Дуже смачні та ароматні сухарики в домашніх умовах.
Без штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Найкраще підійде білий хліб не першої свіжості. Його треба розрізати на шматки завтовшки близько 1 сантиметра, обрізати скоринку і нарізати невеликими кубиками.
  • Підсушити на сухій сковороді до легкої хрусткої скоринки.
  • Після цього сковороду очистити від крихт, додати рослинної олії та шматочок вершкового масла. Висипати сухарики та обсмажувати, постійно перемішуючи. Коли вони почнуть рум’янитися – посолити та додати «ароматизатор» – дрібно порізаний часник або суміш ароматних сухих трав. Обсмажити помішуючи ще 1-2 хвилини
  • Після обсмажування сухарики викласти на паперовий рушник та прибрати зайву олію.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: