Цукати із апельсинових кірок

Всім привіт! Пропоную приготувати цукати із апельсинових кірок! Відмінна домашня насолода, яка гарна сама по собі, а ще цукати можна додавати до випічки або десертів. Цукати надають випічці приємного цитрусового аромату.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • 1. Ретельно промиваємо апельсини. Зрізаємо кінчики і робимо кілька вертикальних надрізів, знімаємо шкірку.

    2. Замочуємо смужки у холодній воді на 2 години. Зливаємо воду.

    3. Готуємо сироп: у каструлі з’єднуємо воду з цукром. Відправляємо каструлю на плиту і перемішуємо до повного розчинення цукру, потім додаємо кірки.

    4. Через годину скоринки змінюють колір, дістаємо кірки з сиропу за допомогою сита. Сироп можна використовувати як ароматну добавку до чаю або кави. Частину шкірок обвалюємо в цукрі. Залишаємо цукати сохнути на добу. Довго не сушіть, тому що вони можуть стати твердими.

    5. Через добу цукати підсохли і при цьому залишилися м’якими. Цукати зберігаємо в скляній банці з кришкою.
    Дуже смачна з цукатами виходить випічка-пироги, паски і т.д
    Цукати готові! Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: