Дуже смачні тушковані курячі шлунки з морквою та цибулею.
Інгредієнти
Порції: –+
- шлунки курячі 600 г
- морква 1 шт
- цибуля ріпчаста 2-3 шт
- спеції за смаком
- сіль за смаком
Кроки
-
Курячі шлуночки добре вимити, розрізати на 2-3 частини.
-
Обсмажити на сковороді кілька хвилин.
-
Перекласти в казанок чи каструлю з товстим дном. Додати 100-200 мл води, накрити кришкою і тушкувати помішуючи близько 30 хвилин.
-
Коріння почистити і нарізати великою соломкою.
-
Їх також можна злегка обсмажити та додати до шлунків.
-
Цибулю нарізати півкільцями і можна також обсмажити.
-
Додати в каструлю за 10 хвилин до закінчення приготування. Посолити на смак і поперчити, можна додати улюблених спецій. Перемішати, накрити кришкою, згасити 10-15 хвилин до готовності курячих шлуночків.