Тилапія запечена в духовці з сиром та помідором

Класичне приготування риби тилапії, запеченої в духовці, з традиційним набором продуктів. Дуже нагадує страви з риби та м’яса по-французьки. Риба виходить неймовірно соковитою, ніжною.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Змішати рослинну (можна оливкову) олію, соєвий соус, сіль та перець. Перемішати.
    Змастити одержаною сумішшю для маринування з кожного боку філе тилапії.
    Залишити на 10-15 хвилин.
    Нарізати помідор круглими часточками.
    Сир натерти на великій тертці.
    Укласти філе тилапії в ємність для запікання.
    На філе укласти часточки помідора.
    Посипати все сиром.
    Відправити випікатися в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.
    Тилапія з сиром та помідором готова!
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: