Класичне приготування риби тилапії, запеченої в духовці, з традиційним набором продуктів. Дуже нагадує страви з риби та м’яса по-французьки. Риба виходить неймовірно соковитою, ніжною.
Інгредієнти
Порції: –+
- для рецепту
- філе тиляпії 8 шт
- помідор 2 шт
- сир напівтвердий 200 г
- сіль 1 до смаку
- Перець 1 до смаку
- соєвий соус 30 мл
- масло оливкове 30 мл
Кроки
-
Змішати рослинну (можна оливкову) олію, соєвий соус, сіль та перець. Перемішати.
Змастити одержаною сумішшю для маринування з кожного боку філе тилапії.
Залишити на 10-15 хвилин.
Нарізати помідор круглими часточками.
Сир натерти на великій тертці.
Укласти філе тилапії в ємність для запікання.
На філе укласти часточки помідора.
Посипати все сиром.
Відправити випікатися в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.
Тилапія з сиром та помідором готова!
Смачного!