Смачний та легкий салат з овочами та курячою грудкою. Орієнтовна калорійність на порцію – 300 ккал.
Інгредієнти
Порції: –+
- Курка
- грудка куряча 120 г
- сіль ¼ ч.л.
- чорний перець ¼ ч.л.
- паприка ¼ ч.л.
- часниковий порошок ¼ ч.л.
- рослинна олія 1 ч.л.
- Овочі
- салат айсберг ¼ шт
- огірок ½ шт
- помідори чері 2 шт
- редис 2 шт
- морква ¼ шт
- заправка
- часник ½ зубчик
- перець червоний пекучий ½ шт
- оцет бальзамічний 1 ч.л.
- рослинна олія 1 ст.л.
- сіль ¼ ч.л.
- цукор ¼ ч.л.
- чорний перець ¼ ч.л.
Кроки
-
Часник та червоний перець (за бажанням) дрібно нарубати, перекласти в невелику миску.
Додати сіль, цукор, чорний перець, бальзамічний оцет, олію, перемішати, залишити хвилин на 10. -
Нарізати овочі, викласти на тарілку.
-
Курячі грудки приправити сіллю, перцем, паприкою, часниковим порошком і змастити олією.
Обсмажити на грилі (3 хв 225 С) або на сковороді (середньо-сильний вогонь 3 хв з кожного боку).
Дати курці трохи охолонути, потім нарізати і додати салат. -
Заправити салат за смаком.