Салат із сьомгою без майонезу

Сьомга – рибка смачна, ніжна та корисна і салат виходить ніжним, легким і не жирним.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • 1. Яйця варю в “круту”, нарізаю дрібно, огірок нарізаю також дрібно.

    2. Цибулю нарізаю дрібно, кладу в глибоку піалу, солю, додаю цукор, оцет, заливаю окропом і залишаю на 15 – 20 хвилин, щоб цибуля замаринувалась.

    3. У глибоку миску кладу крем сир, додаю, консервований лосось( рідина попередньо злила), все добре розминаю виделкою, додаю огірок, яйця, цибулю, перець чорний мелений, солю за смаком і все добре перемішую.
    4. Як я подаватиму? Салатник застилаю харчовою плівкою, на дно салатника укладаю тонко нарізану сьомгу, заповнюю салатом, трохи розрівнюю, накриваю зверху харчовою плівкою і відправляю в холодильник на 2 години.

    5. Перевертаю салатник на тарілку в якій подаватиму салат, акуратно знімаю плівку, прикрашаю гілочкою кропу або петрушки.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: