Сьомга – рибка смачна, ніжна та корисна і салат виходить ніжним, легким і не жирним.
Інгредієнти
Порції: –+
- для салату
- сьомга 200 г
- яйця 4 шт
- цибуля червона 1 шт
- огірок 1 шт
- крем-сир 200 г
- лосось консервований 1 банка
- зелень 1 гілочка
- оцет 9% 1 ст.л.
- сіль
- цукор 1 ч.л.
Кроки
-
1. Яйця варю в “круту”, нарізаю дрібно, огірок нарізаю також дрібно.
2. Цибулю нарізаю дрібно, кладу в глибоку піалу, солю, додаю цукор, оцет, заливаю окропом і залишаю на 15 – 20 хвилин, щоб цибуля замаринувалась.
3. У глибоку миску кладу крем сир, додаю, консервований лосось( рідина попередньо злила), все добре розминаю виделкою, додаю огірок, яйця, цибулю, перець чорний мелений, солю за смаком і все добре перемішую.
4. Як я подаватиму? Салатник застилаю харчовою плівкою, на дно салатника укладаю тонко нарізану сьомгу, заповнюю салатом, трохи розрівнюю, накриваю зверху харчовою плівкою і відправляю в холодильник на 2 години.
5. Перевертаю салатник на тарілку в якій подаватиму салат, акуратно знімаю плівку, прикрашаю гілочкою кропу або петрушки.