Рисові роли в беконі

Рис із беконом – це дуже смачно, а якщо приготувати його в японському стилі бомбезно смачно.

Кроки
Друк
  • Дрібно нарізаємо зелену цибулю і додаємо до вареного рису.
    Перчимо і посипаємо кунжутом. Добре перемішуємо та відставляємо убік.
  • Готуємо омлет. У ємність розбиваємо яйця, добре їх збиваємо.
    Додаємо цукор та соєвий соус, перемішуємо.
    На сковороду наливаємо масло і смажимо омлет, згортаючи його в прямокутник.
  • Готовий омлет нарізаємо на однакові брусочки.
    Лист норі нарізаємо смужками.
  • Беремо горсті рису, в середину кладемо омлет і формуємо цеглу і обгортаємо його беконом. Зверху обгортаємо норі.
    Обсмажуємо все на розігрітій сковороді до золотистого кольору бекону.
  • Подаємо із соєвим соусом.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: