Рис із беконом – це дуже смачно, а якщо приготувати його в японському стилі бомбезно смачно.
Інгредієнти
Порції: –+
- рис 500 г
- цибуля зелена
- чорний перець
- кунжут
- бекон 8 полосок
- нори 1 шт
- Омлет
- олія для смаження
- соєвий соус
- для омлету
- куряче яйце 2 шт
- цукор ½ ч.л.
- соєвий соус 1 ч.л.
- олія для смаження
Кроки
-
Дрібно нарізаємо зелену цибулю і додаємо до вареного рису.
Перчимо і посипаємо кунжутом. Добре перемішуємо та відставляємо убік. -
Готуємо омлет. У ємність розбиваємо яйця, добре їх збиваємо.
Додаємо цукор та соєвий соус, перемішуємо.
На сковороду наливаємо масло і смажимо омлет, згортаючи його в прямокутник. -
Готовий омлет нарізаємо на однакові брусочки.
Лист норі нарізаємо смужками. -
Беремо горсті рису, в середину кладемо омлет і формуємо цеглу і обгортаємо його беконом. Зверху обгортаємо норі.
Обсмажуємо все на розігрітій сковороді до золотистого кольору бекону. -
Подаємо із соєвим соусом.
Смачного!