Крильця баффало – популярна страва американської кухні. Свою назву отримали завдяки місту Баффало, яке вважають їхньою батьківщиною. Чудова гаряча закуска!
Інгредієнти
Порції: –+
- курячі крильця 1 кг
- борошно 100 г
- перець червоний мелений 5 г
- перець чорний мелений 5 г
- паприка солодка 5 г
- сіль 5 г
- соус томатний 50 г
- вершкове масло 70 г
- часник 2 зубчик
- масло рослинне 400 мл
Кроки
-
Крильця помити, обсушити, розрізати по суглобу. Змішати перець чорний, червоний, паприку, сіль та борошно. Крильця обвалюємо в борошні і спеціях і залишаємо маринуватися в холодильнику протягом півгодини. Дістати крильця з холодильника та обсмажити на сковороді на середньому вогні до готовності. Приготуємо соус – для цього розтопимо вершкове масло, додамо томатний соус і потертий на дрібній тертці часник. Кожне крильце добре обмочуємо в соусі та викладаємо на блюдо. Подаємо у гарячому вигляді – чудова закуска для будь-якої компанії. Крильця баффало готові! Докладніший рецепт приготування дивіться на відео. Смачного!