Крильця баффало

Крильця баффало – популярна страва американської кухні. Свою назву отримали завдяки місту Баффало, яке вважають їхньою батьківщиною. Чудова гаряча закуска!

Кроки
Друк
  • Крильця помити, обсушити, розрізати по суглобу. Змішати перець чорний, червоний, паприку, сіль та борошно. Крильця обвалюємо в борошні і спеціях і залишаємо маринуватися в холодильнику протягом півгодини. Дістати крильця з холодильника та обсмажити на сковороді на середньому вогні до готовності. Приготуємо соус – для цього розтопимо вершкове масло, додамо томатний соус і потертий на дрібній тертці часник. Кожне крильце добре обмочуємо в соусі та викладаємо на блюдо. Подаємо у гарячому вигляді – чудова закуска для будь-якої компанії. Крильця баффало готові! Докладніший рецепт приготування дивіться на відео. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: