Сирники (рецепт у Духовці)

Сьогодні готую сирники, які завжди виходять, ніколи не розпливаються, чудово тримають форму та сковорода для них навіть не знадобиться.
Я знайшла собі рецепт ідеальних сирників і тепер готую тільки так!
Озирнутися не встигнете, як готові будуть ці найніжніші сирники без борошна і без смаження, на сніданок. Все дуже швидко, просто та смачно!

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • У миску кладу 200 г сиру будь-якої жирності.
    Розбиваю 2 яйця.
    Додаю 2-3 ст. Сахара.
    1 ч. л. Ванільного цукру або ванільного екстракту.
  • Кладу щіпку солі.
    1 ч. л. Розпушувача.
    3 ст. Манні крупи.
    Все добре перемішую.
  • Додаю 150 г сметани.
    І 30 г розтопленого вершкового масла.
  • Перемішую і залишаю на 5 хвилин, щоб манка набрякла.
  • У цей час змащу маслом силіконові формочки.
    Розливаю тісто за формами.
  • І запікаю сирники близько 20 хвилин у розігрітій до 180ºC духовці.
  • Ось така краса вийшла! Сирники виходять найніжніші, найсмачніші, як десерт, і це завжди смачний і швидкий сніданок.
  • Я подаю сирники з полуничним варенням, а можна полити сметаною або просто посипати цукровою пудрою.
    Скуштуйте, це дуже смачно!
  • Друзі, Вам сподобалися сирники? Готуватимете такі? Напишіть у коментарях.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: