Сьогодні готую сирники, які завжди виходять, ніколи не розпливаються, чудово тримають форму та сковорода для них навіть не знадобиться.
Я знайшла собі рецепт ідеальних сирників і тепер готую тільки так!
Озирнутися не встигнете, як готові будуть ці найніжніші сирники без борошна і без смаження, на сніданок. Все дуже швидко, просто та смачно!
Інгредієнти
- Сир кисломолочний 200 г
- яйце 2 шт
- цукор 2-3 ст.л.
- ванільний цукор 1 ч.л.
- сіль дрібка
- розпушувач 1 ч.л.
- манна крупа 3 ст.л.
- крем 150 г
- вершкове масло 1 ст.л.
Кроки
-
У миску кладу 200 г сиру будь-якої жирності.
Розбиваю 2 яйця.
Додаю 2-3 ст. Сахара.
1 ч. л. Ванільного цукру або ванільного екстракту. -
Кладу щіпку солі.
1 ч. л. Розпушувача.
3 ст. Манні крупи.
Все добре перемішую. -
Додаю 150 г сметани.
І 30 г розтопленого вершкового масла. -
Перемішую і залишаю на 5 хвилин, щоб манка набрякла.
-
У цей час змащу маслом силіконові формочки.
Розливаю тісто за формами. -
І запікаю сирники близько 20 хвилин у розігрітій до 180ºC духовці.
-
Ось така краса вийшла! Сирники виходять найніжніші, найсмачніші, як десерт, і це завжди смачний і швидкий сніданок.
-
Я подаю сирники з полуничним варенням, а можна полити сметаною або просто посипати цукровою пудрою.
Скуштуйте, це дуже смачно! -
Друзі, Вам сподобалися сирники? Готуватимете такі? Напишіть у коментарях.
-
Смачного!