Салат, який став легендою. Класичний рецепт приготування з оцтом.
Інгредієнти
Порції: –+
- оселедець 1 шт
- Картопля 2-3 шт
- морква 1 шт
- буряк 1-2 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- оцет 1 ст.л.
- рослинна олія 2 ст.л.
- майонез 70 г
Кроки
-
Картопля, буряк та моркву відварити до готовності та остудити.
-
Оселедець обробити, промити, зняти шкіру і обробити на філе. Нарізати невеликими шматочками.
-
Цибулю порізати дрібно.
-
Овочі почистити. На великій тертці потерти картоплю. Це перший шар. Його розрівняти та злегка ущільнити.
-
Наступний шар – оселедець і зверху цибуля. Їх також розрівняти і полити оцтом та олією. Злегка змастити майонезом.
-
Останні два шари – терті морква та буряк. Їх також розрівняти, злегка ущільнити та добре змастити майонезом.