Ароматна та пікантна закуска з маринованої цибулі з кропом – незамінне доповнення до шашлику! Маринована цибуля, приготовлена за цим рецептом, виходить соковитим, хрустким і дуже смачним! Завдяки маринаду цибуля виходить без гіркоти, приємною кисло-солодкою на смак, а кріп додасть пікантну нотку та приголомшливий аромат. Рецепт дуже простий, але завдяки правильному маринаду, цибуля виходить дуже смачною! ГОТУЙТЕ із Задоволенням, Відпочивайте СМАЧНО!
Інгредієнти
Порції: –+
- цибуля ріпчаста 3 шт
- кріп 1 пучок
- оцет 9% 5 ст.л.
- сіль ½ ст.л.
- цукор 2 ст.л.
- вода 800 мл
- чорний перець
Кроки
-
Нарізати тонко півкільцями цибулю.
Кришимо дрібно кріп.
Наводимо маринад (800мл води додаємо сіль, перець, цукор і оцет) і все добре заважаємо до розчинення.
Заливаємо цибулю маринадом і даємо настоятися 30 хв.