Варена печінкова ковбаса із салом

Рецепт приготування печінкової ковбаси із салом. Готувати цю ковбасу можна у пакетах чи пластиковій пляшці. Смачна натуральна домашня ковбаса.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • Для приготування домашньої печінкової ковбаси можна використовувати будь-яку печінку. Найніжніша ковбаса виходить при використанні курячої печінки, я цього разу використала свинячу печінку. Печінку порізати та подрібнити за допомогою м’ясорубки або комбайна. У печінковий фарш перекрутити часник. Сало поріжемо дрібним кубиком і відправимо до печінкового фаршу. Додамо манку, сіль, перець, можете додати свої улюблені спеції, вб’ємо яйце і залишимо на 20 хвилин. Перекладаємо печінковий фарш у пластикову пляшку. Пляшку використовуйте вище, тому що в процесі приготування манка набухає і пляшка під час варіння звужується. Пляшку відправляємо в каструлю з водою, доводимо до кипіння, робимо маленьке нагрівання і томимо під кришкою 2 години. Даємо ковбасі в каструлі охолонути і поміщаємо в холодильник на кілька годин. Домашня печінкова ковбаса із салом готова! Докладніший рецепт приготування дивіться на відео. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: