Салат зі шпинатом, тунцем та яйцем

Кроки
Друк
  • Шпинат промити, обсушити, видалити стебла.
    Яйця очистити, розрізати навпіл чи четвертинками.
    З тунця злити рідину, нарізати на невеликі шматочки.
    У салатник викласти шпинат, зверху розкласти тунець та яйця. Заправити салат олією, посипати прованськими травами і присипати кунжутом.
    За бажання салат посолити. Я не солила, мені вистачило солі від тунця.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: