Смажена картопля на салі

Картопля “по-селянськи”. Дуже смачна, ароматна і проста в приготуванні страва.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Картоплю почистити і нарізати півкільцями.
  • Моркву почистити і нарізати недрібною соломкою.
  • Сало нарізати великими шматочками. Сало краще брати із м’ясом. На розігріту сковороду викласти шматочки сала. Можна додати трохи олії. Так сало почне топитися і підсмажуватись швидше.
  • Після того, як сало підсмажитися з одного боку, його перевернути і висипати на сковороду картопля і моркву.
  • Смажити періодично помішуючи до напівготовності 8-10 хвилин. Коли картопля починає підсмажуватися – посолити до смаку і поперчити.
  • Будь-яка смажена картопля набагато смачніша і ароматніша з цибулею та часником. Якщо цибуля ріпчаста, її порізати півкільцями, часник просто подрібнити ножем. Якщо цибуля та часник зелені їх просто дрібно порізати.
  • Додати на сковороду та обсмажити всі разом помішуючи 3-4 хвилини.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: