Цукіні- торт

Чудова страва із серії холодних закусок.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Для приготування закусочного торта можна взяти цукіні, можна і звичайний кабачок. Цукіні помити, очистити від шкіри, зрізати носик-хвостик. У сирому, очищеному вигляді було 700 гр. Цукіні потерти на великій тертці, посолити, і руками злегка віджати сік, що виділився. Додати яйця, борошно, сіль, розпушувач. Перемішати інгридієнти та з отриманої маси посмажити млинці. На сковороді діаметром 21 см вийшло 5 шт.
    Готуємо начинки
    Начинка № 1. Моркву трьом на великій терці (можна на терці для корейської моркви), додаємо червоний перець і давлений у пресі часник, сіль, олію. перемішуємо, Даємо трохи постояти. Якщо морква дала сік, зливаємо його.
    Начиння №2. Ковбасу варену або бекон ріжемо тонкими смужками.
    Збираємо торт:
    Нижній млинець змащуємо сирним сиром, або сиром, на нього викладаємо ковбасу.
    Накриваємо другим млинцем. Його змащуємо тоненьким шаром майонезу, на який викладаємо морквяну начинку. Накриваємо третім млинцем, І повторюємо шари: сирно-ковбасний, майонезно-морквяний.
    Ставимо торт просочуватися. Я зазвичай роблю його напередодні свята, тому він просочується ніч у холодильнику.
    Ріжемо як звичайний торт
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: