Чудова страва із серії холодних закусок.
Інгредієнти
- для млинців
- Цукіні 3 шт
- куряче яйце 2 шт
- борошно 1 стакан
- сіль 1 ч.л.
- розпушувач тіста ½ ч.л.
- рослинна олія
- Начинка
- морква 3- 4 шт
- перець червоний пекучий 1 ч.л.
- часник 3 зубчик
- сіль ½ ч.л.
- рослинна олія 4-6 ст.л.
- Ковбаса 200-300 Гр
- сир сирний 100 Гр
- майонез 4- 6 ст.л.
Кроки
-
Для приготування закусочного торта можна взяти цукіні, можна і звичайний кабачок. Цукіні помити, очистити від шкіри, зрізати носик-хвостик. У сирому, очищеному вигляді було 700 гр. Цукіні потерти на великій тертці, посолити, і руками злегка віджати сік, що виділився. Додати яйця, борошно, сіль, розпушувач. Перемішати інгридієнти та з отриманої маси посмажити млинці. На сковороді діаметром 21 см вийшло 5 шт.
Готуємо начинки
Начинка № 1. Моркву трьом на великій терці (можна на терці для корейської моркви), додаємо червоний перець і давлений у пресі часник, сіль, олію. перемішуємо, Даємо трохи постояти. Якщо морква дала сік, зливаємо його.
Начиння №2. Ковбасу варену або бекон ріжемо тонкими смужками.
Збираємо торт:
Нижній млинець змащуємо сирним сиром, або сиром, на нього викладаємо ковбасу.
Накриваємо другим млинцем. Його змащуємо тоненьким шаром майонезу, на який викладаємо морквяну начинку. Накриваємо третім млинцем, І повторюємо шари: сирно-ковбасний, майонезно-морквяний.
Ставимо торт просочуватися. Я зазвичай роблю його напередодні свята, тому він просочується ніч у холодильнику.
Ріжемо як звичайний торт