Всім привіт, друзі! Сьогодні готуватимемо з вами Шоколадно-кокосовий рулет, дуже схожий на одну відому шоколадку за смаком. Ніжний та дуже ароматний рулет вийшов.
Інгредієнти
- Шоколадний бісквіт
- яйця 4 шт.
- цукор 100 гр.
- борошно 80 гр.
- крохмаль кукурудзяний 20 гр.
- какао порошок 20 гр.
- розпушувач тіста 1 ч.л.
- сіль дрібка
- молоко(гаряче) 40 мл.
- Для крема
- молоко згущене 180 гр.
- стружка кокосова 100 гр.
- вершки (33%) 200 мл.
Кроки
-
Готуємо шоколадний бісквіт. 4 яйця збиваємо міксером до утворення піни. Партіями всипаємо цукор та збиваємо до пишного стану.
В окремій ємності змішую сухі інгредієнти. Це борошно, кукурудзяний крохмаль, розпушувачем та сіллю. Перемішуємо до однорідності. Тепер партіями просіюємо борошняну суміш і змішуємо її із яйцями. Перемішуємо акуратними рухами зверху донизу. Наприкінці додаємо гаряче молоко і перемішуємо до однорідності.
Розподіляю тісто, не на все деко, тому що він досить великий. Ставлю в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Робимо крем. Змішую кокосову стружку зі згущеним молоком. Окремо збиваю холодні жирні вершки до стійких піків. Змішуємо кокосову масу та вершки до однорідності.
Розподіляємо крем по бісквіту, згортаємо в рулет і відправляємо в холодильник на 3 години.
Дістаємо, обрізаємо кінці рулету, Посипаємо цукровою пудрою, нарізаємо і кличемо всіх до столу. Подивіться який він просочений, з яскравою ноткою кокоса та шоколаду. Райська насолода)