Курячі крила з овочами

Курячі крильця з овочами, чудова ідея для домашнього обіду або вечері. Рекомендую подавати із рисом.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • 1. З курячих крил видаляю пальчики за допомогою ножа, перерізаю на половину, перекладаю в глибоку миску, солю, додаю чорний перець, перемішую.
    2. Нарізаю цибулю, одну цибулину-нарізаю кубиками, дві-нарізаю півкільцями, перець – соломкою, помідори нарізаю часточками, часник і зелень подрібнюю.
    3. У сковороду наливаю олію, обсмажую цибулю, яка нарізана кубиками до золотистого кольору, переливаю з олією в піалу, додаю солодку паприку, перемішую.
    4. У сковороду наливаю олію та обсмажую крильця з обох боків до готовності.
    5. У сковороду до обсмажених крилець (попередньо знявши з вогню), додаю цибулю півкільцями, перець, помідори, часник, смажену цибулю з паприкою, петрушку, мелений коріандр, оцет все перемішую, додаю соєвий соус (1- ст. л. і 2 столові ложки соусу терияки), перемішую, пробую на сіль, накриваю кришкою і даю настояться.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: