Курячі крильця з овочами, чудова ідея для домашнього обіду або вечері. Рекомендую подавати із рисом.
Інгредієнти
Порції: –+
- для курки
- крила курячі 1 кг
- цибуля ріпчаста 3 шт
- перець болгарський 1 шт
- помідори чері 6 шт
- часник 4 зубчик
- петрушка 1 пучок
- сіль 1 ч.л.
- рослинна олія 150 мл
- паприка солодка 1 ч.л.
- коріандр 1 ст.л.
- чорний перець ½ ч.л.
- оцет 1 ст.л.
- соєвий соус 1 ст.л.
- соус теріяки 2 ст.л.
Кроки
-
1. З курячих крил видаляю пальчики за допомогою ножа, перерізаю на половину, перекладаю в глибоку миску, солю, додаю чорний перець, перемішую.
2. Нарізаю цибулю, одну цибулину-нарізаю кубиками, дві-нарізаю півкільцями, перець – соломкою, помідори нарізаю часточками, часник і зелень подрібнюю.
3. У сковороду наливаю олію, обсмажую цибулю, яка нарізана кубиками до золотистого кольору, переливаю з олією в піалу, додаю солодку паприку, перемішую.
4. У сковороду наливаю олію та обсмажую крильця з обох боків до готовності.
5. У сковороду до обсмажених крилець (попередньо знявши з вогню), додаю цибулю півкільцями, перець, помідори, часник, смажену цибулю з паприкою, петрушку, мелений коріандр, оцет все перемішую, додаю соєвий соус (1- ст. л. і 2 столові ложки соусу терияки), перемішую, пробую на сіль, накриваю кришкою і даю настояться.