Котлети по-козацьки

Рецепт знайшла на просторах інтернету у кількох джерелах. Відрізняється в основному пропорціями. За основу взяла варіант від Олексія. Слова автора, виконання моє.
Національна козацька кухня була ситна та різноманітна. У куренях варили наваристі рибні юшки, смажили диких качок і куріпок, кабанів і кіз, ліпили ситні вареники і випікали ароматні буханці житнього хліба, солили і коптили річкову рибку.
За інформацією автора, цей рецепт є у багатьох збірках рецептів української кухні.

Кроки
Друк
  • Хліб замочити у молоці. М’ясо (свинина + яловичина, або щось одне), капусту, цибулю, часник разом із замоченим хлібом (попередньо віджати) перекрутити в м’ясорубці. Додати сіль та перець. Фарш потрібно добре перемішати, бажано, відбити.
    Формуємо котлети, обмочуємо у збитих яйцях, потім у панірувальному сухарях, обсмажуємо на олії. Я просто обвалювала в сухарях (без яйця).
    Подаємо з будь-яким гарніром! Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: