Всім привіт! Пропоную приготувати смачні буряки по-корейськи. Корейський салат з буряка, гарний тим, що буряк у ньому використовується сирий. Про користь буряків не розповідатиму, скажу лише, що салат виходить дуже пікантний і смачний. Готується дуже просто. Любителям гостренького присвячується.
Інгредієнти
- буряк 1 кг
- часник 5 зубчик
- перець червоний пекучий 1 ч.л.
- оцет 9% 3 ст.л.
- коріандр 2 ч.л.
- сіль 2 ч.л.
- цукор 1 ст.л.
- рослинна олія 100 мл
- кунжут за бажанням ½ ч.л.
Кроки
-
1. Буряк очищаємо і натираємо на тертці для корейських овочів, додаємо сіль і перемішуємо. Залишаємо на 30 хвилин.
2. Через зазначений час буряки віджимаємо. Потім додаємо оцет і часник.
3. В окремій ємності з’єднуємо рослинну олію, цукор, мелений червоний перець, коріандр-перемішуємо і відправляємо в мікрохвильову піч на 1 хвилину. Олія повинна майже закипіти. Змішуємо.
4. Через дві години буряк по-корейськи готовий! Зверху можна посипати кунжутом, за бажанням.
Усім приємного апетиту та відмінного настрою!