Ніжні відбивні у клярі з апетитною скоринкою.
Інгредієнти
Порції: –+
Кроки
-
Свіже м’ясо порізати на шматки завтовшки близько 1 сантиметра, обов’язково поперек м’язових волокон.
-
Добре відбити з двох боків молоточком.
-
Для кляра нам знадобляться два-три курячі яйця, часник, сіль та перець. Часник подрібнити перекласти у глибоку тарілку. У неї вбити яйця, посолити та поперчити. Можна додати улюблених спецій і добре розмішати до однорідного стану.
-
Порізані та відбиті шматочки м’яса перекласти у тарілку з кляром. Добре перемішати так, щоб усі шматочки були в клярі. Можна відставити на 15-20 хвилин, щоб свинина злегка промаринувалась.
-
Відбивні по одній обваляти в панірувальних сухарях. Щоб кляра було більше, і смачніше і соковитіше відбивні – занурити ще раз в яйце і панірувальні сухарі.
-
Викласти на розігріту сковороду і обсмажити до рум’яної скоринки з одного боку. Перевернути, злегка обсмажити, додати мл 150 води і накрити кришкою. Тушкувати до повної готовності 35-40 хвилин на маленькому вогні.