Тушкована картопля з грибами

Проста в приготуванні, але смачна страва

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • У каструлю налити трохи води та поставити на вогонь. Поки вода закипає – почистити та порізати невеликими кубиками картоплю. Висипати її в киплячу воду. Вода має не повністю покривати картоплю. Накрити кришкою і нехай вариться 10-15 хвилин. Іноді треба помішувати.
  • Гриби порізати і обсмажити на олії кілька хвилин. Додати до картоплі.
  • Цибулю почистити і дрібно нарізати. Моркву почистити та потерти на тертці. Можна додати трохи кореня петрушки та пастернаку.
    Цибулю обсмажити на сковороді на олії до м’якого стану. Додати моркву та обсмажити всі разом 2-3 хвилини.
  • Засмажку перекласти в каструлю. Посолити за смаком та додати улюблених спецій. Добре перемішати. Тушкувати під кришкою помішуючи до повної готовності. 10-15 хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: