Проста в приготуванні, але смачна страва
Інгредієнти
Порції: –+
Кроки
-
У каструлю налити трохи води та поставити на вогонь. Поки вода закипає – почистити та порізати невеликими кубиками картоплю. Висипати її в киплячу воду. Вода має не повністю покривати картоплю. Накрити кришкою і нехай вариться 10-15 хвилин. Іноді треба помішувати.
-
Гриби порізати і обсмажити на олії кілька хвилин. Додати до картоплі.
-
Цибулю почистити і дрібно нарізати. Моркву почистити та потерти на тертці. Можна додати трохи кореня петрушки та пастернаку.
Цибулю обсмажити на сковороді на олії до м’якого стану. Додати моркву та обсмажити всі разом 2-3 хвилини. -
Засмажку перекласти в каструлю. Посолити за смаком та додати улюблених спецій. Добре перемішати. Тушкувати під кришкою помішуючи до повної готовності. 10-15 хвилин.