Незвичайний рецепт із капусти, який здивує всю родину. Відмінний варіант гарячої страви як для вечері, так і для обіду.
Інгредієнти
Порції: –+
- для фаршу
- М’ясо 2 кг
- цибуля ріпчаста 2 шт
- сіль 1 ст.л.
- чорний перець 1 ч.л.
- рис 200 г
- Для страви
- капуста білокочанна 1 шт
- перець болгарський 10 шт
- цибуля ріпчаста 2 шт
- помідор 4 шт
- м’ясо на кістці 1 кг
- вода 1 л
- сіль 1 ст.л.
- часник 2 головки
- Картопля 1 кг
Кроки
-
Спочатку готуємо фарш, для цього дрібно рубаємо або пропускаємо через м’ясорубку м’ясо та цибулю. Далі кладемо рис, відварений до напівготовності. Додаємо сіль та перець. Добре перемішуємо.
-
Після приготування фаршу, підготуємо капусту та болгарський перець. Для цього очистимо перець, а в капусті обережно ножем виріжемо середину і начинимо все це фаршем.
-
Після того, як всі інгредієнти готові, починаємо закладати в казан. Спочатку викладаємо м’ясо на кісточці, далі всі овочі – це капуста та перець, цибуля, помідори та часник, картопля. Заливаємо водою, солимо і варимо на невеликому вогні півтори години.
-
Готову страву викладаємо на тарілку. Смачного!