Інгредієнти
Порції: –+
- Тісто
- борошно пшеничне 75 г
- борошно рисове 37 г
- крохмаль кукурудзяний 37 г
- яйця 1 шт
- цукор 50 г
- молоко 130 мл
- сіль ¼ ч.л.
- рослинна олія 1.5 ст.л.
Кроки
-
змішуємо два види борошна і кукурудзяний крохмаль, додаємо цукор, сіль, вливаємо молоко, одне яйце, перемішуємо блендером
і вливаємо олію. -
тісто переливаємо в кондитерський мішок, зрізаємо кінчик 3 мм, розігріваємо сковороду і ось так розподіляємо тісто по
сковороді. випікаються такі млинці дуже швидко, злегка підрум’янковуємо другий бік і згортаємо трубочкою. -
млинці виходять дуже смачними, подавайте зі сметаною і тим, що ви любите. приємного апетиту, поки, бувайте.