Ніжний булгур з родзинками

Простий рецепт булгура (з родзинками). Ідеально впишеться у ваше пісне меню щодня. Незвичайний, але дуже смачний, легкий і водночас ситний гарнір. За 30 хвилин – смачно, просто, ситно – легка ідеальна вечеря. 😊

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • 1. Ретельно промиваємо булгур, доки вода не стане прозорою.
    2. У каструлю або сковороду вливаємо олію і обсмажуємо булгур до рум’яності.
    3. Заливаємо гарячою водою та готуємо від 10 до 15 хвилин.
    4. Додаємо промити родзинки і готуємо ще 5 хвилин.
    5. Солимо за смаком. За бажанням можна додати цукор. Але родзинки надають достатньо солодощів.
    6. Вимикаємо вогонь та накриваємо кришкою на 10 хвилин. Подаємо до столу.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: