Простий рецепт булгура (з родзинками). Ідеально впишеться у ваше пісне меню щодня. Незвичайний, але дуже смачний, легкий і водночас ситний гарнір. За 30 хвилин – смачно, просто, ситно – легка ідеальна вечеря.
Інгредієнти
Порції: –+
- Булгур 200 г
- родзинки 3 ст.л.
- рослинна олія 3 ст.л.
- вода 500 мл
- сіль, цукор за смаком
Кроки
-
1. Ретельно промиваємо булгур, доки вода не стане прозорою.
2. У каструлю або сковороду вливаємо олію і обсмажуємо булгур до рум’яності.
3. Заливаємо гарячою водою та готуємо від 10 до 15 хвилин.
4. Додаємо промити родзинки і готуємо ще 5 хвилин.
5. Солимо за смаком. За бажанням можна додати цукор. Але родзинки надають достатньо солодощів.
6. Вимикаємо вогонь та накриваємо кришкою на 10 хвилин. Подаємо до столу.
Смачного!