Сендвіч з куркою та овочами у хрумкій булочці

Сендвіч із хрусткої булочки з великою кількістю м’яса та овочів – це дуже смачно.
Сьогодні легко та швидко приготуємо ідеальний сендвіч із куркою з великою кількістю топінгів.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • Куряче філе розрізаємо вздовж, але не до кінця. Солимо і перчимо з двох сторін.
    Обсмажуємо на олії з двох сторін до золотистої скоринки.
    Знімаємо з вогню та рвемо на волокна.
    Додаємо соус барбекю та кетчуп, добре перемішуємо.
  • Печериці нарізаємо пластинами і відправляємо смажитися до золотистості. Також солимо та перчимо.
  • Обсмажуємо бекон з двох сторін до хрусткої скоринки.
  • Синю цибулю нарізаємо півкільцями.
    Помідори нарізаємо кружальцями.
  • Свіжу хрумку булочку чиабатта і розрізаємо вздовж.
    Половину чіабатти змащуємо улюбленим соусом.
  • Зверху викладаємо листи салату, потім курку, гриби, синю цибулю, хрумкий бекон, помідори.
    Також можна полити улюбленим соусом.
    Зверху викладаємо сир та закриваємо половиною чіабатти.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: