Сендвіч із хрусткої булочки з великою кількістю м’яса та овочів – це дуже смачно.
Сьогодні легко та швидко приготуємо ідеальний сендвіч із куркою з великою кількістю топінгів.
Інгредієнти
Порції: –+
- булочка в чіабатті 2 шт
- філе куряче 500 г
- кетчуп 2 ст.л.
- соус барбекю 1 ст.л.
- печериці 6 шт
- бекон 4 полоски
- цибуля червона ½ шт
- помідори чері 2 шт
- лист салату 4 шт
- сир голландський 4 шт
Кроки
-
Куряче філе розрізаємо вздовж, але не до кінця. Солимо і перчимо з двох сторін.
Обсмажуємо на олії з двох сторін до золотистої скоринки.
Знімаємо з вогню та рвемо на волокна.
Додаємо соус барбекю та кетчуп, добре перемішуємо. -
Печериці нарізаємо пластинами і відправляємо смажитися до золотистості. Також солимо та перчимо.
-
Обсмажуємо бекон з двох сторін до хрусткої скоринки.
-
Синю цибулю нарізаємо півкільцями.
Помідори нарізаємо кружальцями. -
Свіжу хрумку булочку чиабатта і розрізаємо вздовж.
Половину чіабатти змащуємо улюбленим соусом. -
Зверху викладаємо листи салату, потім курку, гриби, синю цибулю, хрумкий бекон, помідори.
Також можна полити улюбленим соусом.
Зверху викладаємо сир та закриваємо половиною чіабатти. -
Смачного!