Кунжутне печиво

Смачне, ароматне та хрумке печиво.

Кроки
Друк
  • Борошно змішати з розпушувачем та ваніліном.
    Вершкове масло кімнатної температури збити з цукром і сіллю. Додати яйце і збивати до однорідної пишної маси приблизно 3-5 хвилин. Потім додати борошняну суміш і перемішати ложкою або лопаткою. Додати кунжут і знову перемішати. Тісто виходить густе та липке. Прибрати тісто в холодильник на 30 хвилин.
    Лист застелити пергаментом.
    Тісто викладати за допомогою ложки (я формувала кульки змоченими водою руками) на підготовлений лист на відстані не менше 5 см один від одного, т.к. при випіканні печиво збільшиться у розмірах. Змоченими водою руками надати печиву форму, трохи приплюснути зверху. Випікати в розігрітій духовці до 180С ~ 7-10 хвилин до золотистого кольору. Дати повністю охолонути і потім зняти з листа.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: