Пісний апельсиновий манник

Всім привіт, друзі сьогодні готуватимемо ароматний манник без яєць, без масла, без кефіру чи сметани. Рецепт інших пісних страв ви знайдете в описі, там детальний список інгредієнтів.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Манник я буду готувати зі свіжим апельсиновим соком, звичайно можна приготувати з будь-яким і навіть пакетованим, але в цьому випадку необхідно буде відкоригувати кількість цукру.
    · У мене з двох апельсинів, вагою кожен приблизно по 300 грам, вийшло 250 мл соку. Апельсини краще взяти солодкі та ароматні. У тісто також можна додати цедру.
    · Заливаю манку соком і залишаю на 15 хвилин.
    · Тепер додаю цукор, борошно, олію, розпушувач та борошно. Добре все перемішую.
    · Форму застілку пергаментним папером. Заливаю тісто у форму і ставлю в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.
    · Дивіться який він гарний, яскравий вийшов. Посипаємо цукровою пудрою і кличемо всіх до столу.
    Смачного.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: