Інгредієнти
- кабачок невеликий 1 шт
- куряче яйце 2 шт
- петрушка нарізана 1 ст.л.
- кріп нарізаний 1 ст.л.
- рослинна олія 2 ст.л.
- сіль перець за смаком
- Для соусу:
- йогурт грецький без добавок 150 г
- часник 1 зубчик
Кроки
-
Кабачок очистити від шкірки, видалити насіння, якщо вони є. Порізати кабачок кубиками приблизно 1 см.
На розігрітій олії обсмажити кабачки, посолити та поперчити. Додати зелень, обсмажити 1-2 хв.
Яйця збити виделкою, злегка посолити та влити до кабачків. Обсмажувати, помішуючи, до готовності яєць.
Для соусу в миску викласти йогурт, видавити часник та перемішати.
Подавати яєчню із соусом.
Смачного!