Легкий пісний сочевий суп

Легкий, дуже смачний та швидкий у приготуванні суп із сочевицею.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Картоплю почистити і нарізати невеликими шматочками. Висипати у киплячу воду. Нехай вона вариться 8-10 хвилин.
  • Промити під холодною водою сочевицю, почистити та потерти на дрібній тертці моркву.
  • Після того, як картопля покипіла 8-10 хвилин, додаємо в бульйон сочевицю і потерті коренеплоди. Суп посолити за смаком, додати лавровий лист і варити до повної готовності. Це ще 8-10 хвилин.
  • Зелень (кріп, петрушка) дрібно нарізати. У суп додати рослинне масло і порізану зелень і вимкнути вогонь.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: