Рулька запечена

Кроки
Друк
  • Рулька має бути добре очищена.
    Робимо глибокі проколи по всій рульці гострим довгим ножем.
    У велику каструлю наливаємо холодної води, розчиняємо у ній сіль. Солі покласти стільки, щоб було, як пересолений суп, але не гірко-солоним.
    У воду опустити рульку і залишити в холодному місці на ніч або на 8 годин.
    Перед запіканням рульку витягнути на друшляк і дати стекти воді.
    Обсушити паперовими рушниками.
    Духовку розігріти до 200 градусів, верх-низ без конвекції.
    Змішати сіль, перець, паприку, часник і додати трохи олії, щоб вийшла кашка.
    Рульку обмазати сумішшю спецій, прямо руками, з усіх боків і навіть у проколах від ножа.
    Покласти в рукав для запікання, закріпити кінці з двох сторін і зробити 1-2 проколу в рукаві, для виходу пари.
    Запікати у рукаві 1 годину.
    Потім рукав розрізати зверху і запікати ще 1 годину.
    Подавати зі свіжими та запеченими овочами, квашеною капустоюa_vkusno
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: