Шашлик з курячої печінки в беконі

Шашлики на мангалі – завжди смачно. Але якщо приготувати не звичний нам шашлик з м’яса. Шашлики з курячої печінки в беконі – незвичайно та дуже смачно.

Кроки
Друк
  • Яблука нарізаємо на тонкі дольки.
    Невелику цибулю нарізаємо кільцями.
    На шпажки надягаємо почищену курячу печінку.
    Потім цибуля та яблуко.
    Все перчимо і солимо.
  • Беремо смужки бекону та обертаємо шашлики.
    Якщо бекон не тримається, можна зачепити його зубочистками.
  • Відправляємо смажиться шашлики на мангалі.
    Шашлики виходять апетитними та соковитими. Рекомендую, хоч раз спробувати.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: